Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Politica de confidentialitate


Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal descrie categoriile datelor dumneavoastra cu caracter personal pe care le prelucram, modalitatile si scopurile in care le colectam, in ce situatii transferam date cu caracter personal, precum si drepturile si optiunile de care dispuneti in acest sens. In acelasi timp, politica de prelucrare a datelor cu caracter personal detaliaza modul in care prelucram datele cu caracter personal in gestionarea relatiei cu clientii, cel mai adesea pentru a va tine la curent cu cele mai recente evolutii sau evenimente din domeniul dumneavoastra de interes.
Prelucrarea datelor dvs. personale si drepturile dvs. se face in conformitate cu Regulamentul General 679/2016 privind protectia datelor ("GDPR") si legislatia nationala in vigoare.
 

Informatii generale operator date personale
Acest site web a carui adresa este www.cubestudio.ro (denumit in continuare “site web”) este detinut si operat de catre SC Cube Studio Design SRL si este oferit in scopuri de informare. SC Cube Studio Design SRL este inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J3/1549/26.06.2017, CUI:  37836251.
 

Categorii de date cu caracter personal prelucrate
Colectam si prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand completezi un formular pe site-ul nostru, cu scopul de a ne contacta sau de a descarca diverse materiale, sau cand te abonezi la newsletter.
Datele cu caracter personal pe care le prelucram prin intermediul formularelor din site-ul web: informatii de contact, cum ar fi numele dumneavoastra, adresa postala, inclusiv adresa de domiciliu, in cazul in care ne-ati comunicat-o, adresa profesionala, numarul de telefon, numarul de telefon mobil, numarul de fax si adresa de e-mail;
Alte date cu caracter personal pe care le prelucram: datele rezultate din navigarea dvs. pe pagina noastra de internet colectate prin intermediul cookie-urilor si a tehnologiilor similare, conform Politicii privind cookie-urile.

 

Temeiurile juridice pentru prelucrarea datelor cu caracter personal
Orice operatiune de prelucrare a datelor dumneavoastra cu caracter personal va fi efectuata pe baza unuia dintre temeiurile juridice de mai jos:
•    Prelucrarea este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract / factura  la care dumneavoastra sunteti parte;
•    Prelucrarea este necesara in vederea respectarii unei obligatii legale a prestatorului;
•    Prelucrarea este efectuata in temeiul consimtamantului dumneavoastra;
•    Prelucrarea este necesara in vederea protejarii intereselor dumneavoastra sau ale altei persoane fizice;
•    Prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime ale noastre sau ale unui tert (e.g. cand prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care este parte organizatia dumneavoastra);
•    In cazul categoriilor speciale de date, prelucrarea se va face daca, pe langa un temei juridic general de prelucrare a datelor, vor fi intrunite si una dintre urmatoarele conditii specifice de prelucrare:
o    A fost obtinut consimtimantul persoanei vizate;
o    Avem o obligatie legala de prelucrare a acestor categorii de date;

 

In ce scopuri va prelucram datele cu caracter personal?
SC Cube Studio Design SRL prelucreaza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
•    Pentru a face demersurile necesare in vederea incheierii unui contract / factura;
•    Furnizarea de informatii cu privire la oferte comerciale / servicii;
•    Pentru a putea raspunde la intrebari si solicitari;
•    Pentru a ne apara impotriva atacurilor cibernetice;
•    Pentru a oferi si imbunatatii serviciile pe care le oferim;
•    Pentru activitati de marketing, insa numai in situatia in acre am primit consimtamantul in prealabil;
•    In scopul respectarii hotararilor judecatoresti si exercitarii si/sau apararii drepturilor si intereselor noastre;
•    In orice scop aferent si/sau auxiliar oricarora dintre cele de mai sus, sau in orice alt scop pentru care datele dumneavoastra cu caracter personal ne-au fost furnizate, cu respectarea legislatiei aplicabile.
Nu practicam SPAM si promitem ca nu vei primi asa ceva de la noi.
Din momentul in care ne-ai furnizat datele tale, noi te asiguram ca nu vindem, negociem sau transferam catre parti din afara informatiile tale personale identificabile.

 

Actualizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal
In cazul in care oricare dintre datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat sufera modificari, spre exemplu daca va schimbati prenumele, numele sau adresa de e-mail sau daca doriti sa anulati orice fel de cerere adresata noua, sau daca luati cunostinta de faptul ca detinem orice date cu caracter personal incorecte cu privire la dumneavoastra, va rugam sa ne contactati prin e-mail la: office@cubestudio.ro
Nu vom fi raspunzatori pentru nicio pierdere decurgand din date cu caracter personal incorecte, neautentice, insuficiente sau incomplete pe care ni le furnizati.

 

Cat timp pastram datele dumneavoastra cu caracter personal?
Vom inceta prelucrarea datelor cu caracter personal atunci cand nu mai sunt necesare in mod rezonabil in scopurile amintite mai sus, ori atunci cand va retrageti consimtamantul (daca este cazul) si (i) nu mai exista motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea in continuare de catre noi (inclusiv obligatia legala de a continua sa stocheze datele respective) si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor dumneavoastra sau (ii) daca nu ne mai sunt necesare in vederea constatarii, exercitarii sau apararii unui drept in instanta.

 

Confidentialitatea datelor minorilor
SC Cube Studio Design SRL nu colecteaza cu buna stiinta pe siteul sau date cu caracter personal de identificare de la persoane care nu au implinit varsta de 16 ani. Daca un parinte sau un tutore are cunostinta ca copiii sai au furnizat societatii Cube Studio Design SRL datele lor cu caracter personal, acesta trebuie sa informeze imediat SC Cube Studio Design SRL. In cazul in care SC Cube Studio Design SRL descopera ca o persoana care nu a implinit varsta de 16 ani i-a furnizat date cu caracter personal, SC Cube Studio Design SRL va distruge aceste informatii de pe serverele sale imediat, cu exceptia cazului in care parintele sau tutorele isi da consimtamantul explicit pentru prelucrarea de catre companie a datelor cu caracter personal ale copilului in scopurile specificate.

 

Drepturile dumneavoastra in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal
Sub rezerva anumitor conditii legale, aveti urmatoarele drepturi in legatura cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal:
•    Dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastra pe care le detinem;
•    Dreptul la rectificarea oricaror date cu caracter personal incorecte sau incomplete;
•    Dreptul la opozitie sau la restrictionarea utilizarii de catre noi a datelor dumneavoastra cu caracter personal;
•    Dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor prelucrate pe baza de consimtamant;
•    Dreptul la stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in situatiile in care v-ati retras consimtamantul, prelucrarea nu mai este necesara sau prelucrarea respectiva este contrara legii;
•    Dreptul la portabilitatea datelor ce va permite sa primiti o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la dumneavoastra sau sa le transmitem unei alte entitati indicate de dumneavoastra;
•    Dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarile efectuate pe baza de consimtamant. Retragerea consimtamantului dumneavoastra nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului de dinaintea retragerii acestuia. In cazurile in care va retrageti consimtamantul, noi nu vom mai prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal si vom lua masurile corespunzatoare pentru stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal. Putem, totusi, prelucra datele dvs. cu caracter personal daca exista un alt temei legal pentru respectiva prelucrare.
Daca doriti sa va exercitati drepturile mentionate mai sus, va rugam sa ne contactati la e-mail: office@cubestudio.ro
In ceea ce priveste comunicarile de marketing primite de la noi, puteti, de asemenea, sa va retrageti consimtamantul in orice moment prin replay la mail cu textul: Dezabonare.
Pentru a ne conforma obligatiilor legale de securitate si confidentialitate a datelor ce ne revin, atunci cand va exercitati unul dintre drepturile de care beneficiati in calitate de persoana vizata, este posibil sa va cerem sa va dovediti identitatea, comunicandu-ne o copie a unui document de identificare sau orice alte informatii necesare pentru a verifica faptul ca solicitarea vine din partea persoanei vizate relevante.
Vom lua in considerare orice solicitari sau plangeri pe care le primim si va vom transmite un raspuns cu respectarea termenelor prevazute de lege. Daca nu sunteti multumit de raspunsul nostru sau considerati ca prelucrarea este facuta cu incalcarea legislatiei aplicabile, puteti formula o plangere la autoritatea de supraveghere a datelor din Romania: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal – cu sediul in Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Bucuresti, Romania.

 

Contact si actualizarea politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal
Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal sau daca doriti sa va exercitati un drept, ne puteti contacta la email: office@cubestudio.ro
Va rugam sa nu divulgati date cu caracter personal sensibile (de exemplu, informatii legate de originea rasiala sau etnica, de opinii politice, de convingeri religioase sau de alta natura, de sanatate sau de apartenenta la un sindicat), numere de asigurare sociala sau informatii legate de cazierul penal atunci cand ne contactati.
Ultima actualizare: 21 mai 2018.
Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe pagina noastra de internet versiunea modificata a Politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal si/sau o va vom pune la dispozitie in alt mod.