Despre noi


CUBE STUDIO WEB DESIGN este un proiect care a luat nastere cu ani in urma. Pornit cu pasi mici, CUBE STUDIO a luat amploare intr-un ritm constant in toti acesti ani. Scopul sau este acela de a oferi o gama cit mai larga de servicii profesioniste de web design si design grafic. Cuvintele cheie, in jurul carora graviteaza intreaga activitate a agentiei, sunt: PROFESIONALISM, STIL, CALITATE, SERIOZITATE, AMBITIE. Acestea se contopesc pentru a da viata dorintelor dumneavoastra, intr-o forma care va face ca produsul sau serviciul dumneavoastra sa se remarce pe o piata competitiva si sa fie ales de consumatori. Fiecare client se bucura de o atentie deosebita, intrucat succesul unui nou proiect inceput nu il reprezinta doar finalizarea cu brio a acestuia, ci si fidelizarea clientului care l-a comandat.

 

DAM CULOARE AFACERII TALE! O identitate vizuala eficienta, o pagina web sunt mai mult decat necesare pentru orice afacere, indiferent de dimensiunile acesteia sau de domeniu. Dar daca ati ajuns aici, suntem convinsi ca stiati deja importanta unei bune imagini a firmei dumneavoastra. Astfel, CUBE STUDIO WEB DESIGN va poate construi de la zero imaginea firmei dumneavoastra, de la conceperea logo-ului, a cartilor de vizita, flyere, etc si pana la realizarea unei pagini web cu impact, complexitatea acestora putand atinge orice cota. De asemenea, daca aveti deja o identitate vizuala realizata sau un site deja existent, CUBE STUDIO vine cu solutii inovatoare de redesign si restructurare a produsului finit.

Design logo

Design logo

Primul pas pentru o firma nou infiintata sau pentru una care n-a investit in imagine este sa isi construiasca identitatea vizuala. Logo-ul firmei este piatra de temelie pentru intreg vizualul sau.

Grafica de print

Creatie Grafica de print

Orice firma ar trebui sa aiba o identitate vizuala pentru ca aceasta o face unica, defineste notorietatea firmei. Ce presupune acest concept? Te invitam sa citesti mai mult in pagina destinata acestui serviciu.

Web design responsive

Creare siteuri web design

Odata creata imaginea firmei, nu ar trebui sa va opriti aici! Care este pasul urmator? Realizarea unui website personalizat cerintelor dvs. Pentru inceput haideti sa vedem in ce categorie va incadrati.